söndag 21 december 2008

God Jul på vinterns ljusaste dag


Efter många dagars gråväder sken solen på oss idag när vi lufsade en runda för att fira Thomasdagen. Rundan kan man se hos Mats.

Sen sist har det blivit ett par korta ryggpass på Örebro RehabC och en trevlig tur med pannlampa i torsdags. Den har Mats också dokumenterat på sin blogg. I samma inlägg avslöjar han att han äter grisfötter frivilligt- ja, han tycker de är goda. Tänk så olika vi kan vara och tur är det.
"Ursäkta, har ni grisfötter?" "Ja, det har vi" Är det inte svårt att gå då?" Såna skämt tycker man är roliga i Göteborg, särskilt en kille som heter Henrik.

Närmast på programmet står ännu ett ryggpass i morgon, sen blir det kanske lite vila fram till Juldagens förmiddag då jag och dottern Mina har planerat in ett joggingpass. På annandagen går sista etappen i AOK:s julserie och den 28:e är det dags för min årliga "Skinksmälta", som troligen blir en rätt lång orienteringsbana med punktorientering, alltså inga kontrollmarkeringar utsatta.

God Jul önskar 530103.

1 kommentar:

Kalle sa...

God fortsättning på helgen önskas H55plus och hans läsare.
Kilsbergen i vinterskrud är en pärla även för annat än orientering! Idag kom den efterlängtade säsongspremiären på skridsko genom att besöka fem fantastiskt vackra Kilsbergssjöar - Hagasjön, Bäckängen, Lilla och Stora Ymningen samt Stensjön. Alla i ett vitt puder och under en strålande vintersol. En kortare uppvärmningstur på 30 km men mera kommer under helgen.