torsdag 19 mars 2009

Vårens första ungdomsträning

Efter en hel del turbulens blev det till slut så att Hilding och jag var med på Almby IK:s ungdomsupptakt i kväll. Hilding har innebandy på torsdagar, men vill också gärna orientera så han har ett dilemma att ta ställning till. 
Jag hoppas att han vill fortsätta med orienteringen, men om det inte funkar med torsdagar så kanske vi får träna med KFUM som visst har träningar på andra dagar. Synd att inte Almby fortsatte med måndagar som ungdomsträningskväll. Det är den kväll då det är minst konkurrens från andra aktiviteter och en idealisk kväll för oss som själva tävlar och tränar. Måndag är ofta en vilodag efter helgens tävling eller långpass och då passar det utmärkt att följa med barn och barnbarn på ungdomsträning. 
I kväll var det inomhusaktiviteter för de yngsta och jag tycker ledarna hade fått till bra övningar med sportident och kartförståelse. Hilding engagerade sig i klurigheterna och samarbetade med klubbkompisen Linnea. Som avslutning fick de rita av varandra utan att titta på papperet och det blev riktigt fina porträtt.
I övrigt har veckan bjudit på ett intervallpass i tisdags med 30x200 meter i Mässan och ett lätt ryggpass i går kväll. I morgon bär det av till Göteborg för teater, konstutställning, packning inför flytt och vårtävling i Skatås med Mina.

Inga kommentarer: