lördag 11 april 2009

Bortskämd orienterare väntar på resultat

Filipstad i går. Sprintbanan var ovanligt kort och lätt och gick bra för mig, men natten bjöd på hårt motstånd. Jag hängde med en grupp som måste ha innehållit de flesta i min klass. Vi passerade en kontroll som jag i efterhand tror var vår fjärde. Om man hade stannat upp lite där och läst in sig så hade ettan varit ganska lätt att hitta. I stället fortsatte vi, kom ut på ett skidspår och irrade runt i panik tills en av oss stötte på en kompis som visade var vi var. Paniken fortsatte vid tredje. Alldeles för många stigar och bäckar - och för många kockar som rörde i soppan.
Den stora frågan är nu; var är resultaten? Vi orienterare är bortskämda med snabb rapportering, men här finns inget och inte heller någon liten förklaring på hemsidan. Förmodligen är det det invecklade poängsystemet som gör att resultaten dröjer, men varför inte skriva en liten rad med en ursäkt och kanske en beräknad tidpunkt för när resultaten kommer?
Kartorna finns som vanligt på Mats blogg.

1 kommentar:

Mats Carlsvärd sa...

Efter två etapper låg du på en påsksolklar andraplats. Efter tre etapper ligger du sjua, trts att du inte sprang den tredje.