torsdag 6 november 2008

Piska mig hårt

Det var tidigt 70-tal. Rockbandet Piska mig hårt hade just flyttat från Norrköping till Stockholm och bytt namn till Eldkvarn. Det var bra gung i deras version av Lou Reeds "Sweet Jane" och Plura Jonsson var i högform. Så kunde en kväll förflyta på Power House i Örebro på den gamla goda tiden.

Numera blir det mest PISK - Almby IK:s traditionella vinterträningsform Pannlampa I SKog. Hull hade gjort en bana som tog oss via golfbanan genom Sörbyskogen och runt Brickebacken. Det svängde bra även ikväll, särskilt när vi stod still på ett nygallrat hygge och undrade om någon hade kompass.
Det blev en dryg mil, nästan bara på stig och mjukt underlag och det kändes som riktigt bra återhämtning efter tisdagens intervaller.
På Söndag är man uttagen till andrasträckan i Novembersprinten. Samma sträcka där större klubbar sätter in allt från distrikts- till världselit. Man får tacka för förtroendet.

1 kommentar:

Mats Carlsvärd sa...

Lycka till på andrasträckan, Thomas. Synd att de inte sänder speakerljudet på nätet. Då hade jag suttit som klistrad vid datorn. Det ser ut att bli en tuff fajt mellan Almby, Lindebygden och OK Denseln lag 3.